Recept 55***** (2 stemmen)

Varkensgebraad met rozijnen in porto en druiven

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ingrediënten :
  2. 800 gr varkensfiletgebraad
  3. 2 blikken ontpitte en gepelde witte druiven
  4. rozijnen
  5. porto
  6. 2 sjalotten
  7. roze peperbolletjes
  8. bloem
  9. boter
  10. peper & zout
  11. room
  12. ananas
  13. Bereiding:
  14. Laat de rozijnen enkele uren op voorhand weken. Kruid het gebraad met peper en zout en braad het aan. Voeg de fijn gesneden sjalotten toe en laat even stoven. Voeg de rozijnen, de roze peperbolletjes en het vocht van 1 blik druiven toe en laat het vlees verder gaar worden. Neem het vlees uit de saus en hou het warm. Ontvet eventueel de saus en bind ze licht met bloem. Warm de druiven op in de saus en voeg wat wat room toe. Snij het gebraad in plakken, overgiet het met de saus en dien op met kroketten. Geef er eventueel gegrilde of gebakken ananasschijven bij als garnituur.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie