Recept 15* (2 stemmen)

Varkensgebraad met Roquefortsaus

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Vlees braden, kruiden met peper en zout. Saus deglaceren met citroensap en een weinig water. Gesneden sjalotjes toevoegen en laten stoven. Plet de roquefortkaas met de room, voeg dit mengsel bij de saus, laat even doorkoken, op smaak brengen met peper en zout, een weinig fijngesneden peterselie bijdoen. Leg het gesneden vlees op een schotel, overgiet met de saus. Opdienen met waterkers, witloof of gebakken champignons.
  2. Kroketten of gekookte aardappelen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Dedicada op 08 augustus 2014 om 19u19

Er staat room in het recept maar niet bij de benodigdheden?? Hoeveel doe je er zo bij?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie