Recept 05 (0 stemmen)

Varkensgebraad met mosterd en bruine suiker

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Oven 10 min. voorverwarmen op 180°.
  2. Neem een ovenschotel met deksel. Verdeel de helft van de bakboter op de bodem. Snipper de ui en verdeel de helft daarvan op de bodem.
  3. Meng de mosterd, lichte bruine suiker, peper, zout en tijm. Smeer het vlees er helemaal mee in. Leg deze op de ui in de ovenschotel.
  4. Verdeel nu de rest van de ui en bakboter over het vlees + leg het laurierblad ernaast. Deksel erop.
  5. Laat nu een 20 min. bakken en draai het vlees om. Dan nog een 20 à 25 min. laten bakken. Af en toe eens besprenkelen met de saus.
  6. Smakelijk !!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie