Altijd weten wat je gaat eten?
Varkensgebraad met mosterd en bruine suiker
Bereidingswijze
- Oven 10 min. voorverwarmen op 180°.
- Neem een ovenschotel met deksel. Verdeel de helft van de bakboter op de bodem. Snipper de ui en verdeel de helft daarvan op de bodem.
- Meng de mosterd, lichte bruine suiker, peper, zout en tijm. Smeer het vlees er helemaal mee in. Leg deze op de ui in de ovenschotel.
- Verdeel nu de rest van de ui en bakboter over het vlees + leg het laurierblad ernaast. Deksel erop.
- Laat nu een 20 min. bakken en draai het vlees om. Dan nog een 20 à 25 min. laten bakken. Af en toe eens besprenkelen met de saus.
- Smakelijk !!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?