Recept 05 (0 stemmen)

Varkensgebraad met kaas en prei

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het varkensgebraad in schijven van 1 cm dik, of laat dit doen door de slager.
  2. Snij het wit van prei schuin in stukken van 4 cm.
  3. Snij de plakjes kaas doormidden.
  4. Verwarm de oven voor op 180°.
  5. Bestrijk een ovenschotel in met solo en vul deze dakpansgewijs met afwisselen plakjes gebraad, plakjes kaas en stukken prei.
  6. Kruid met pezo en spuit enkele straaltjes solo over het gebraad.
  7. Zet de schotel ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Lekker met aardappelpuree.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie