Recept 05 (0 stemmen)

Varkensfilet met schapenkaassaus

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de sjalot. Was de sperziebonen en snij ze in stukjes. Dep de varkensfilet drook en snij in plakjes.
  2. Verhit olie in een pan bak de varkensfilet bruin breng op smaak met peper & zout. Neem het vlees uit de pan.
  3. Bak de sperziebonen en sjalot in het braadvocht blus met de melk en bouillon, laat alles 10 min garen.
  4. Kook de farfalle zoals aangegeven op de verpakking in lichtgezouten water.
  5. Voeg de schapenkaas met verse kruidenkaas toe aan de sperziebonen en laat nog 5 min garen.
  6. Voeg het vlees toe en verwarm kort mee. Breng op smaak met peper & zout.
  7. Giet de farfalle af en schep door de saus. Serveer het vlees met de schapenkaassaus

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?