Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de morieljes goed schoon.
  2. Stoof de morieljes in een beetje Solo en voeg de sjalot toe.
  3. Voeg de kalfsfond en de room toe en laat lichtjes inkoken tot een gebonden saus.
  4. Klop het vlees lichtjes plat.
  5. Bak het gaar in de Solo .
  6. Leg na drie vierde van de baktijd de Comté en de walnoten op het vlees.
  7. Schik de plakjes vlees op warme borden en giet de saus ernaast.

Tip

Dien op met een lepel romige aardappelpuree.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 20 november 2012 om 12u53

Dank je wel voor de vraag. Inderdaad verse morieljes kan je het makkelijkst in de lente vinden! We passen het aan.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?