Recept 45**** (9 stemmen)

Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Varkensvlees recepten

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de morieljes goed schoon.
  2. Stoof de morieljes in een beetje Solo en voeg de sjalot toe.
  3. Voeg de kalfsfond en de room toe en laat lichtjes inkoken tot een gebonden saus.
  4. Klop het vlees lichtjes plat.
  5. Bak het gaar in de Solo .
  6. Leg na drie vierde van de baktijd de Comté en de walnoten op het vlees.
  7. Schik de plakjes vlees op warme borden en giet de saus ernaast.
Tip

Dien op met een lepel romige aardappelpuree.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 20 november 2012 om 12u53

Dank je wel voor de vraag. Inderdaad verse morieljes kan je het makkelijkst in de lente vinden! We passen het aan.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie