use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes

Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    5 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g verse morieljes
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 4 eetlepels walnoten
  • 0.5 dl kalfsfond
  • 0,5 dl light room
  • 800 g varkensfilet
  • 4 plakjes Comté

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Maak de morieljes goed schoon.
  2. Stoof de morieljes in een beetje Solo en voeg de sjalot toe.
  3. Voeg de kalfsfond en de room toe en laat lichtjes inkoken tot een gebonden saus.
  4. Klop het vlees lichtjes plat.
  5. Bak het gaar in de Solo .
  6. Leg na drie vierde van de baktijd de Comté en de walnoten op het vlees.
  7. Schik de plakjes vlees op warme borden en giet de saus ernaast.
Dien op met een lepel romige aardappelpuree.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.