Ingrediënten voor 2 personen
- 2 Varkenscotteletten 100 gr gerookte spekblokjes 1/2 rode paprika
- 1 sjalotte klein potje tomatenpuree 1 el verse versnipperde dragon
- 1 bosje verse kervel 1 kleine rode peper bakje champignions
Bereidingswijze
- snij de paprika, rode peper en de sjalotje, terwijl jehe vlees bakt volgens smaak in een pan met solo bakboter en hou ze daarna warm onder aluminiumfolie .
- bak in het zelfde vleesvocht de gerookte spekblokjes, en de versneden groenten
- voeg de tomatenpuree en de champignons toe, alsook de fijn gesneden kruiden (dragon en kervel . Laat nog een 2-tal minuutjes stoven op zacht vuur, meng de room erdoor en zet van het vuur af .
- dresseer het vlees op de borden en overgiet met de warme saus . Lekker met rijst of pureeaardappelen . Smakelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?