VARIATIE OP SPAANSE OMELET

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijdt aardappelen, paprika's, ui, champignons, peterselie en chilipeperke (alternatief)in blokjes/reepjes en meng alles in een kom.
  2. Neem een anti-aanbakpan en bak alles rustig in wat olijfolie.
  3. Af en toe roeren totdat alles gaar is.
  4. Kluts de eieren schuimig en voeg zout/peper/cayennepeper toe.
  5. Voeg het eiermengsel in de pan en zet het vuur zachter totdat de eieren zijn gestold.
  6. Leg een groot bord op de bovenkant v/d pan en keer om en leg terug i/d pan.
  7. Laat nog 3 minuutjes garen .
  8. Voila, 't is klaar !
  9. Lekker met vers stokbrood/ciabatta en een groene sla met vinaigrette

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?