Altijd weten wat je gaat eten?
VARIATIE OP SPAANSE OMELET
Bereidingswijze
- Snijdt aardappelen, paprika's, ui, champignons, peterselie en chilipeperke (alternatief)in blokjes/reepjes en meng alles in een kom.
- Neem een anti-aanbakpan en bak alles rustig in wat olijfolie.
- Af en toe roeren totdat alles gaar is.
- Kluts de eieren schuimig en voeg zout/peper/cayennepeper toe.
- Voeg het eiermengsel in de pan en zet het vuur zachter totdat de eieren zijn gestold.
- Leg een groot bord op de bovenkant v/d pan en keer om en leg terug i/d pan.
- Laat nog 3 minuutjes garen .
- Voila, 't is klaar !
- Lekker met vers stokbrood/ciabatta en een groene sla met vinaigrette
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?