Altijd weten wat je gaat eten?
variatie op aardappelgratin
Bereidingswijze
- - aardappeltjes in schijfjes snijden
- - paprika's in kleine blokjes snijden
- - champignons in schijfjes
- - ui in kleine stukjes snijden
- - blok oude kaas in blokjes snijden
- * pak een diepe ovenschotel en begin met een laag aardappelen
- ° pezo
- ° een laagje paprika met een beetje ui
- ° gooi de helft van de blokjes oude kaas erop
- ° terug een laag aardappeltjes
- ° pezo
- ° enz.............................
- als je alles in de ovenschotel hebt geschikt, giet je de room erboven op( ik gebruik telkens 2 a 3 potjes) naargelang de hoeveelheid.
- gemalen kaas erover strooien
- in de oven op 200 gr, als de bovenkant dreigt te verbranden bedek je het met folie
- na een uurtje in de aardappelen prikken of de aardappelen gaar zijn
- zeer lekker
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?