Vanillewafels

52 (52)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de zachte Solo wikkel schuimig met de mixer op de hoogste stand.
  2. Voeg er de kristalsuiker, de vanillesuiker, het zout en de eieren aan toe. Klop alles krachtig verder tot een mooie luchtige massa.
  3. Voeg nu afwisselend eetlepels bloem, scheutjes slagroom en scheutjes melk toe en roer telkens alles rustig met een pannenlikker tot een glad beslag. Laat even rusten.
  4. Verhit intussen het wafelijzer en borstel het in met Solo vloeibaar.
  5. Bak de wafeltjes goudgeel en krokant. Laat afkoelen op een rooster.

Tip

Als alternatief voor de vanillesuiker kan je uiteraard ook het merg uit een vanillestokje aan je beslag toevoegen. Gebruik in dat geval 100 g kristalsuiker in plaats van 75 g.

Advertentie

Reacties (13)

Gepost door patatina op 07 april 2017 om 12u32

Hallo ik kan de bereidingswijze niet zien .. Alleen de ingrediënten.. Ik bekijk het recept op mijn smartphone...Zou het daardoor zijn.. Ik duw op bereidingswijze en zie niets..wie weet raad?

Gepost door Solo op 14 april 2017 om 16u59

Dag Patatina, dat is niet normaal. Wij hebben het juist getest en het werkt. Kan jij ons misschien via onze Solo Open Kitchen Facebookpagina (https://www.facebook.com/SoloOpenKitchen) een privébericht sturen waarin je screenshots geeft van hoe het eruit ziet bij jou op mobiel? Dan helpen we jou van daar verder :). Groeten, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?