use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vanillepudding
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Vanillepudding

Vanillepudding

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 ml melk
  • 4 el Maïzena Plus
  • 4 el poedersuiker
  • 2 zakjes vanillesuiker

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Roer de Maïzena Plus in een beetje koude melk tot een papje.
  2. Breng de rest van de melk aan de kook. Roer het Maïzena Plus papje door de kokende melk en voeg de suiker toe. Laat de melk binden en schakel dan onmiddellijk het vuur uit.
  3. Doe de pudding in 1 schaal of verdeel over 4 individuele schaaltjes en laat afkoelen.
Snijd enkele bananen in plakjes en garneer er de pudding mee.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.