Vanillemuffins

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Zeef de bloem in een grote kom, voeg de vanille- en de gewone suiker toe en meng dit alles.
  2. Smelt ondertussen de boter.
  3. Voeg de melk bij de boter en roer er daarna ook het losgeklopte ei aan toe.
  4. Roer de vloeibare ingredienten voorzichtig onder de droge ingredienten tot je een mooi beslag bekomt.
  5. Vul de muffinvormpjes voor 2 derde.
  6. Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven. Prik er even in met een breinaald om zeker te zijn dat ze gaar zijn (als er geen deeg meer blijft kleven aan je naald).

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Mommy N op 28 april 2013 om 22u02

Je kan ook gewone melk gebruiken in plaats van vanillemelk, maar door de vanillemelk krijg je een nog meer uitgesproken vanillesmaak !

Hoeveel sterren geef jij dit recept?