Recept 05 (0 stemmen)

Vanillebavarois

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Melk met het opengesneden vanillestokje aan de kook brengen.
  2. Eidooiers met griessuiker witkloppen.
  3. Vanillestok verwijderen.
  4. De kokende melk op eiermassa gieten, blijven mengen.
  5. Op zacht vuurtje zetten.
  6. Binden.
  7. Wanneer gebonden, van vuur wegnemen.
  8. Mengsel door sauszeef zeven.
  9. Bladgelatine laten weken, uitlekken en aan mengsel toevoegen.
  10. In ijskoud terrine koudroeren.
  11. 0,500 l room halfopkloppen.
  12. Onder het mengsel spatelen.
  13. In vorm gieten.
  14. In koelkast opstijven.
  15. 0,100 l room met griessuiker opkloppen.
  16. Uitstorten op bord.
  17. Afwerken.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie