Altijd weten wat je gaat eten?
Vanillebavarois
Bereidingswijze
- - Week de gelatine blaadjes in ruim kuid water.
- - Spoel een steelpan om met water en doe de melk in de steelpan.
- - Voeg bij de melk de opengesneden vanillestok en breng de melk aan de kook.
- - Ondertussen de dooiers en suiker wit kloppen (ruban)
- - Giet al roerend de melk op de wit geklopte dooiers en suiker (ruban)
- - Doe alles terug in de steelpan en bind op het vuur met behulp van een spatel (het mag NIET koken).
- - Zet u steelpan in een andere pot met koud water en voeg de uitgeknepen, geweekte gelatine toe en meng deze onder de anglaise.
- - Roer verder koud (vanner) en klop ondertussen de room half op.
- - Voeg de room toe aan de koude anglaise en meng alleg goed onder elkaar
- - Doe de bavarois in vormen of silliconevormen (deze dan wel bevriezen en dan ontvormen)
- - Dreseer u dessert naar gewenst.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?