Recept 55***** (3 stemmen)

Vanille mascarpone met siroop van doyenne peren en kruidnagel

Dit is een recept van

tijd
0 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Doe de mascarpone in een kom en meng de bloemsuiker. Verwijder de zaadjes uit de vanillestok en voeg de zaadjes bij de mascarpone. Meng dit alles goed tot je een gladde massa krijgt. Doe de suiker in een keteltje en voeg er het water, de Luikse siroop, de vanillestok en de kruidnagels aan toe laat dit even opkoken. Schil de peren en verwijder het klokhuis. Snij ze in grove stukken en voeg ze aan de siroop toe. Laat dit nog even opkoken tot je een siroop krijgt. Haal de kom van het vuur en laat afkoelen. Serveer een grote lepel van de mascarpone en overgiet met de siroop en de peren. Plet de zandkoekjes tot crumble en bestrooi hiermee je dessertje. Werk af met een takje munt.
Tip

 

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door mariecola op 06 augustus 2014 om 18u02

voor nieuwjaar iets fantastisch

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie