Ingrediënten voor 12 personen
- 300 g zelfrijzende bloem
- 120 g kristalsuiker
- 120 g boter
- 1 citroen
- 100 ml halfvolle melk
- 1 ei
- 1 flesje vanille-essence
- 1 muffinbakblik
- papieren muffinvormpjes
Bereidingswijze
- Smelt de boter op een laag vuurtje.
- Voeg de melk en de vanille-essence bij de gesmolten boter en roer goed.
- Rasp de zeste van de citroen, voeg toe en roer goed.
- Pers daarna de citroen uit, voeg het citroensap toe en roer goed.
- Voeg de suiker toe en roer goed.
- Breek het ei en roer onder de rest.
- Zeef de zelfrijzende bloem en roer onder de rest.
- Meng dit alles goed tot je een stevig beslag krijgt.
- Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/4.
- Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?