Altijd weten wat je gaat eten?
VALENTIJN chocoladecake
Bereidingswijze
- oven voorverwarmen op 220 graden
- - scheid eieren- Klop de eigelen en de helft van de suiker tot schuim.
- - Klop de eiwitten en de andere helft van de suiker tot schuim.
- - Smelt de chocolade met de melk.
- - Smelt de boter en doe er de eigelen onder.
- - Voeg de bloem toe en de eiwitten.
- - Verdeel het deeg over 2 potten.
- - Doe onder 1 deel de gesmolten chocolade.
- - Doe het chocolademengsel terug bij het gewone deeg en roer een heel klein beetje.
- - Zet in de oven op 200 graden gedurende 10 minuten en op 180 graden gedurende 1 uur.
- - laat afkoelen en werk af met bloemsuiker
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door annsophie1.loontjens op 12 februari 2015 om 21u37
Ziet er heerlijk uit !!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?