Ingrediënten voor 10 personen
- 7 stuks eieren
- 350 gr suiker
- 250 gr bloem
- 250 gr boter
- 2 zakjes vanillesuiker
- 1 dl melk
- 250 gr dessert chocolade
Bereidingswijze
- oven voorverwarmen op 220 graden
- - scheid eieren- Klop de eigelen en de helft van de suiker tot schuim.
- - Klop de eiwitten en de andere helft van de suiker tot schuim.
- - Smelt de chocolade met de melk.
- - Smelt de boter en doe er de eigelen onder.
- - Voeg de bloem toe en de eiwitten.
- - Verdeel het deeg over 2 potten.
- - Doe onder 1 deel de gesmolten chocolade.
- - Doe het chocolademengsel terug bij het gewone deeg en roer een heel klein beetje.
- - Zet in de oven op 200 graden gedurende 10 minuten en op 180 graden gedurende 1 uur.
- - laat afkoelen en werk af met bloemsuiker
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door annsophie1.loontjens op 12 februari 2015 om 20u37
Ziet er heerlijk uit !!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?