Altijd weten wat je gaat eten?
Uien Camemberttaart
Bereidingswijze
- 1.Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Pel de uien en snijd ze in dunne ringen.
- Snijd het ontbijtspek in reepjes. Bak ze in een pan in hete olie en schep ze uit.
- Fruit de uien goudgeel in het spekvet.
- Voeg de spekreepjes bij de ui en laat het mengsel afkoelen.
- Bekleed de ingevette vorm met bladerdeeg. Prik de bodem hier en daar in met een vork.
- Klop de eieren los met peper, zout en room.
- Verdeel de uien met spek over de deegbodem en giet het eiroommengsel erover.
- Zet de taart in de oven en bak hem in 35 - 40 minuten goudbruin en gaar.
- Snijd de camembert in lange repen, leg deze de laatste 5 minuten op de taart en laat de kaas in de oven licht smelten.
- Eet smakelijk.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?