Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
feestelijk

Cakejes met amandelen en twee kleuren chocolade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd35 min
  • Porties12 porties
gemiddeld
nagerecht
Belgisch
gebak
recipe image Cakejes met amandelen en twee kleuren chocolade
  • 75 g pure chocola
  • 75 g witte chocola
  • 100 g amandelen
  • 3 eieren
  • 150 g witte basterdsuiker
  • 125 g Solo Vloeibaar
  • 200 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 tl bakpoeder
  • snufje zout
  • Extra nodig:
  • papieren vormpjes
  1. Verwarm de oven voor op 180 C. Snijd de chocola met een scherp koksmes in stukjes. Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Laat afkoelen en hak grof. Klop de eieren met de suiker luchtig. Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout.
  2. Meng het eiermengsel met de amandelen, de chocolade en de vloeibare margarine. Spatel er het bloemmengsel door. Verdeel het beslag over de papieren vormpjes en laat in ca 20 minuten in de oven gaar worden.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.