Recept 15* (1 stem)

Twee in één borrelhapje.

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. :
  2. Snijd de plakjes in vieren en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
  3. Verwarm de oven voor. op 200Gr elektrische e n 180 gr hete lucht
  4. Hak de lente-uitjes fijn. Meng de stukjes tomaat met de lente-uitjes, olijfolie, peper en zout.
  5. Bestrijk de bladerdeegvierkantjes met ei. Leg op elk vierkantje een bergje tomaat, maar houd 1 cm van de zijkant vrij.
  6. Bestrooi de bladerdeegvierkantjes met tijm en beleg elke vierkantje met 5-10 spekreepjes. Brokkel hier wat geitenkaas over en bestrooi het met geraspte kaas.
  7. Bak de bladerdeeghapjes in het midden van de oven in ca. 25 minuten gaar.
  8. Serveer ze koud of warm.
  9. Tips
  10. Dit recept is geschikt voor 20 hapjes. Je kunt ook het recept combineren met het recept voor Borrelhapjes met grote garnalen.
  11. HAPJE 2 Met scampi
  12. 5 plakjes roomboterbladerdeeg
  13. - 2 tomaten
  14. - 1 lente-uitje
  15. - 1 el olijfolie
  16. - 50 g geraspte kaas
  17. - peper en zout
  18. - 1 losgeklopt ei
  19. - 20 scampi of kleinere garnalen ( 60 )
  20. - 1 tl dille
  21. Bestrijk de bladerdeegvierkantjes met ei. Leg op elk vierkantje een bergje tomaat met lenteui peper en zout maar houd 1 cm van de zijkant vrij.
  22. Bestrooi de bladerdeegvierkantjes met dille.
  23. Leg 1 grote scampi of 3 kleine op het bladerdeeg.
  24. Bak de bladerdeeghapjes in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin. Serveer ze warm of koud.
  25. Bron Recepten vandaag

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie