Tussenstop in Barcelona

Met deze tussenstop in Barcelona zet je een heerlijke lunch op tafel. Volkorenbrood rijkelijk belegd met gebakken champignons, sjalotten en gamba's en afgemaakt met zoete pitjes uit de granaatappel en passievrucht.

0 (0)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de sjalotten aanbakken in Becel bakken en braden en laat de champignons goudbruin kleuren. Laat afkoelen en mix 2/3 van de champignons met de citroenzeste en de Becel Original. Zet koel weg.
  2. Grill de gamba's.
  3. Rooster het brood lichtjes en besmeer met de bereiding. Bedek met de rest van de fijngesneden champignons en de gamba's. Bestrooi met de Espelette-peper. Werk af met de granaatappelpitjes en de passievruchtpitjes.

Tip

Serveer de tussenstop in Barcelona met een salade van jonge scheuten. Voor de vinaigrette: 2 soeplepels Becelolie, 1 soeplepel cidervinaigrette en de pitjes van een passievrucht. De Becelolie bestaat uit een evenwichtig mengsel van zonnebloem- en koolzaadolie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?