Recept 45**** (1 stem)

Turkse wraps met varkensfiletreepjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
25 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng in een kom 3 eetlepels Bertolli vloeibaar met de tomatenpuree, cayennepeper, komijn en het bouillonketeltje. Meng de filet met de marinade en laat 10 minuten staan.
  2. Was de paprika, snij doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij de paprika in blokjes.
  3. Meng in een schaaltje de yoghurt met de knoflook en peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Snij de ijsbergsla in reepjes.
  5. Zet een pan op hoog vuur. Bak in de hete pan de gemarineerde varkensfiletreepjes al roerend ongeveer 5 minuten. Voeg de paprika toe en roerbak nog 2 minuten.
  6. Verwarm de wraps of broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Besmeer telkens een wrap of broodje met de yoghurtsaus. Leg er een beetje gesneden sla met wat vlees op en rol de wrap of het broodje op. Serveer de rest van de yoghurtsaus er apart bij.
Tip

Serveer de Turkse wraps met een authentieke salade. Wrijf een saladeschaal in met een doorgesneden knoflookteentje. Maak een salade van 1 komkommer en 3 tomaten in stukken. Garneer met 150 gram verkruimelde feta en 50 gram zwarte olijven. Breng de salade op smaak met extra vergine olijfolie, citroensap, munt, en peper.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie