Recept 45**** (1 stem)

Turks broodje met knoflook-tomatenspread en komkommer

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Broodjes ...

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaat in kleine blokjes.
  2. Pel en pers de knoflook en meng met de ketchup en de tomatenblokjes. Roer er de Becel pro-activ en peper naar smaak door.
  3. Spoel de paprika af onder stromend water, laat uitlekken en snijd in dunne repen.
  4. Was en snijd de komkommer in plakjes.
  5. Snijd het brood in punten en snijd deze open. Bestrijk het brood met de knoflook-tomatenspread.
  6. Verdeel er de rosbief, de repen paprika, de komkommer en peper naar smaak over.
  7. Garneer met de munt en sluit de broodpunten. Serveer direct.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Piet Goossens op 15 juli 2014 om 12u15

Heel lekker en snel en eenvoudig te bereiden

Hoeveel sterren geef jij dit recept?