Recept 55***** (1 stem)

Tunesische worstenbroodjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

hapjes voorgerecht

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Deze heerlijke worstenbroodjes zijn zo klaar en boordevol smaak! Ideaal om tijdens een spannende match samen op te eten!
  2. Je stooft eerst twee teentjes knoflook samen met een fijngesnipperd sjalotje aan in wat Solo vloeibaar.
  3. Je voegt dit samen met een theelepel komijn, peper en zout, fijngesnipperde bladpeterselie en munt, wat broodkruim en een ei toe aan 450gr lamsgehakt.
  4. Je rolt dunne worstjes en legt ze in het midden van een vierkant bladerdeegvelletje. Je rolt het op, snijdt het in twee en legt het met de rand naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat.
  5. Je besmeert ze met eigeel en strooit wat maanzaad aan één kant. Je bakt voor ongeveer 15 minuutjes op 200 graden (of tot mooi bruin).
  6. Als ze uit de oven zijn, zorgde ik met Franse mosterd en ketchup voor de juiste kleuren.
Tip

Heerlijk met een koel biertje er bij!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?