Tuinweeldespiesjes

9 (9)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voor gezouten spiesjes: Wikkel de radijsjes in een blaadje sla en prik ze op de spiesjes. Voeg er telkens een blaadje basilicum en een tomaatje tussen tot de brochette klaar is. Doe hetzelfde met de platte boontjes en de Parijse champignons.
  2. Voor zoete spiesjes: Snij de ananas in kwartjes en dan in driehoekjes. Prik de driehoekjes op de spiesjes die ongeveer 10/12 cm lang zijn (iets kleiner dan de traditionele brochetten) en wissel telkens af met muntblaadjes. Bestrooi met de gestampte pistachenootjes. Wissel op dezelfde soort spiesjes vijgenkwartjes en blauwe en witte druiven af.
  3. Voor de kwark met rood fruit: Klop de kwark met suiker. Plet driekwart van de frambozen en alle aardbeien en braambessen. Voeg de puree die u zo verkrijgt toe aan de kwark. Klop de room en meng hem voorzichtig onder de kwark.
  4. Verdeel over de coupes. Versier de coupes met de resterende, in stukjes gehakte frambozen.

Tip

Presenteertip: plaats uw brochetten in een mooie coupe, zodat ze er aantrekkelijk uitzien.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?