Trifle met limoncello mascarpone en zomerfruit

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Giet de limoncello over de koekjes en laat een halfuurtje staan, zodat de koekjes de drank absorberen en zacht worden.Meng de mascarpone met de yoghurt, de suiker, de zaadjes uit het vanillestokje en de rest van de limoncello die niet is opgenomen door de koekjes.Maak in mooie dessertglazen of in één grote glazen schaal laagjes met achtereenvolgens de koekjes, het fruit en het mascarponemengsel. Eindig met mascarpone en garneer met wat frambozen en geroosterde amandelsnippers.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 30 oktober 2016 om 16u42

Eenvoudig te bereiden ( op voorhand de cantuccini weken in de limoncello en de crème maken) Vlak voor serveren de coupes alleen nog maar te vullen. En vooral .... overheerlijk

Hoeveel sterren geef jij dit recept?