Giet de limoncello over de koekjes en laat een halfuurtje staan, zodat de koekjes de drank absorberen en zacht worden.Meng de mascarpone met de yoghurt, de suiker, de zaadjes uit het vanillestokje en de rest van de limoncello die niet is opgenomen door de koekjes.Maak in mooie dessertglazen of in één grote glazen schaal laagjes met achtereenvolgens de koekjes, het fruit en het mascarponemengsel. Eindig met mascarpone en garneer met wat frambozen en geroosterde amandelsnippers.
Gepost door Love to Cook op 30 oktober 2016 om 17u42
Eenvoudig te bereiden ( op voorhand de cantuccini weken in de limoncello en de crème maken) Vlak voor serveren de coupes alleen nog maar te vullen. En vooral .... overheerlijk
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Love to Cook op 30 oktober 2016 om 17u42
Eenvoudig te bereiden ( op voorhand de cantuccini weken in de limoncello en de crème maken) Vlak voor serveren de coupes alleen nog maar te vullen. En vooral .... overheerlijk
Hoeveel sterren geef jij dit recept?