Altijd weten wat je gaat eten?
Traditionele Engelse custard ... Met niks te vergelijken!
Bereidingswijze
- Breng de melk met het zout, het in de lengte doorgesneden vanillestokje en de suiker heel langzaam aan de kook.
- Haal de pan van het vuur en laat met een deksel op de pan nog 10 minuten staan.
- Haal het vanillestokje uit de melk, schrap het merg er met een puntig mesje uit en doe dat weer terug in de melk.
- Klop de eieren los en giet in een klein straaltje en al kloppende de warme melk erbij.
- Vet een ovenvaste schaal in met boter en giet de custard erin.
- Dek de schaal af en zet deze in een voorverwarmde oven van 180° C, Bak de custard 20 minuten.
- Eet warm of koud.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?