tournedos van zeeduivel met rauwe ham, zongedroogde tomaten en champignong

Bereidingswijze

  1. voor de vinaigrette, meng de balsamicoazijn met peper en zout. voeg olijfolie toe, roer goed, laat rusten
  2. kruid de zeeduivelfilets met peper en zout, meng de zongedroogde tomaten met de champignons, peper en zout, bestrijk de ham met dit mengsel
  3. rol de vis in de plakjes ham. Bind er een touwtje tond om alles bij elkaar te houden. Niet te vast. Verhit de olijfolie in een pan. Schroei de tournedos langs alle kanten dicht. Zet het vuur lager en laat nog 5 à 7 minuten verder bakken. Draai de vis regelmatig om.
  4. Wikkel de tournedos in aluminiumfolie. Zet opzij. Giet de vinaigrette in de pan en warm op. ROer het aanbaksel los met een spatel
  5. verdeel de vis over de borden. besprenkel met de lauwwarme vinaigrette. werk af met platte peterselie en roze peper

Tip

Vervang de zeeduivel door kabeljauwhaasje

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?