Recept 05 (0 stemmen)

Tourain blanchi

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd het brood in blokjes en kleur de broodkorstjes in de oijfolie, laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Pel en snijd de uien in fijne ringen, snipper deknoflook fijn.
  3. Breng de gevogeltebouillon aan de kook.
  4. Stoof de uien en de knfolook glazig in het ganzenvet. Bestrooi met de bloem wanneer de uien zacht zijn.
  5. Giet de hete bouillon al roerende bij de uien en laat 4 à 5 minuten doorkoken, roer er vervolgens de eiwitten door met een garde en breng de soep op smaak met de azijn, zeezout en peper van de molen.
  6. Verdeel de eierdooiers over 4 diepe borden en overgiet, aan tafel, met de soep. Serveer met de broodkorstjes en eventueel met wat fijngesnipperde bieslook.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?