use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tagliata van rundvlees op z'n toscaans
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Tagliata van rundvlees op z'n toscaans

Tagliata van rundvlees op z'n toscaans

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    2 porties

Ingrediënten
 

  • zeezout
  • 1 takje salie
  • 3 eetlepels Solo
  • 600 g lendesteak
  • zwarte peper
  • 1 rozemarijn (takje)
  • Bertolli extra vergine
  • 1 tijm (takje)
  • 50 g geroosterde pijnboompitten
  • 200 g notensla (roquette)
  • 250 g sla  (gemengde sla van het seizoen)
  • 4 takjes basilicum
  • azijn
  • zout
  • balsamico azijn
  • peper
  • 1 sjalot (fijngesnipperd)
  • 50 g parmezaankrullen

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Wrijf de steak in met zeezout en peper.
  2. Hak de kruiden fijn en doe ze met de Solo 3 minuten op matig vuur garen.
  3. Bak dan het vlees op hevig vuur gedurenden 6 minuten.
  4. Draai het regelmatig om op het kruidenbedje.
  5. Meng de salades met de basilicumblaadjes en de pijnappelpitten.
  6. Leg op elk bord een metalen ring en druk daarin voorzichtig het slamengsel.
  7. Verwijder de ringen. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette en giet die over de sla.
  8. Snij de steak in fijne reepjes en drapeer de reepjes rond de sla.
  9. Werk af met de parmezaankrullen en druppel er balsamico over.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.