Tortillawraps met kip en geitenkaas
Voor deze tortillawraps met kip kan je alle restjes groenten gebruiken die je nog in je koelkast hebt liggen.De perfecte maaltijd voor op het einde van de week.
25 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 1 snuifje komijnpoeder
- 1 snuifje paprikapoeder
-
2 el Solo Vloeibaar
- 2 kippenfilets
- 1 wortel
- 1 tomaat
- 1 rode paprika
- 1 Romeinse sla
- 8 tortillawraps
- 150 g zachte geitenkaas
Bereidingswijze
- Meng het komijnpoeder met het paprikapoeder en de Solo vloeibaar samen met een snuifje zout.
- Snijd de kippenfilet in lange repen en haal even door de gekruide margarine. Bak de repen krokant in een anti-kleefpan.
- Rasp ondertussen de wortel en snijd de tomaat in kleine blokjes. Snijd de paprika in fijne repen. Spoel en droog de sla.
- Verwarm de wraps 1 minuut in de microgolfoven op volle kracht. Smeer op elke wrap wat geitenkaas en leg er de kippereepjes, de groenten en de sla op. Rol op en draai er een servetje rond. Serveer de wraps meteen.
Tip
Maak je tortillawraps met kip, laat de kip dan na het bakken even rusten onder aluminiumfolie: je kip zal sappiger smaken.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door De Vrieze Vero op 14 augustus 2016 om 22u34
je doe dit met kruidenkaas i.p.v. geitekaas
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?