Tortillawraps met kip en geitenkaas

5 (5)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng het komijnpoeder met het paprikapoeder en de Solo vloeibaar samen met een snuifje zout.
  2. Snijd de kippenfilet in lange repen en haal even door de gekruide margarine. Bak de repen krokant in een anti-kleefpan.
  3. Rasp ondertussen de wortel en snijd de tomaat in kleine blokjes. Snijd de paprika in fijne repen. Spoel en droog de sla.
  4. Verwarm de wraps 1 minuut in de microgolfoven op volle kracht. Smeer op elke wrap wat geitenkaas en leg er de kippereepjes, de groenten en de sla op. Rol op en draai er een servetje rond. Serveer de wraps meteen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door De Vrieze Vero op 14 augustus 2016 om 20u34

je doe dit met kruidenkaas i.p.v. geitekaas

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?