Tortilla’s met kip, paprika, tomaat en rode ui

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in reepjes. Maak de paprika’s schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Pel de rode uien en snijd ze grof.
  2. Verhit de Solo in een pan en bak de kippenreepjes erin bruin. Voeg de rode ui en paprika toe. Roerbak enkele minuten en voeg daarna de passata, het chilipoeder, het bouillonketeltje en 50 ml water toe. Roer goed door en laat de kip 5 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Snijd de tomaten in blokjes. Pel de avocado, verwijder de pit en snijd in blokjes. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Schep op elke tortilla wat gebakken kip met groenten en garneer met tomaat en avocado. Rol de tortilla’s op en serveer direct.

Tip

Serveer de tortilla’s traditioneel met zure room en wat geraspte cheddarkaas. Je kunt ook alles voor de tortillas gewoon op tafel zetten en iedereen zijn eigen tortilla laten vullen. 

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Champoun op 06 juni 2014 om 23u01

Heb er ook maïs aan toegevoegd en het was inderdaad super lekker!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?