Recept 45**** (4 stemmen)

Tortilla met kip, rode paprika, rode ui en tomaat

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gerechten met kip

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in reepjes. Maak de paprika’s schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Pel de uien en snijd in partjes.
  2. Bak de kipfilet in de margarine bruin en voeg de rode ui en paprika toe. Roerbak enkele minuten en voeg daarna de tomatensaus, chilipoeder, het bouillonketeltje en 50 ml water toe. Roer goed door en laat de kip 5 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Snijd de tomaten in blokjes. Schil de avocado, verwijder de pit en snijd in blokjes. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Schep op elke tortilla de gebakken kip met groenten en garneer met tomaat en avocado. Rol de tortilla’s op en serveer direct.
Tip

Serveer de tortillas traditioneel met zure room en rode salsa (kant-en-klaar). Je kunt ook alles voor de tortillas op tafel zetten en iedereen zijn eigen tortilla laten vullen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Champoun op 06 juni 2014 om 21u01

Heb er ook maïs aan toegevoegd en het was inderdaad super lekker!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie