Tortilla met geroosterde sjalotjes en pancetta

0 (0)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6).
  2. Pel de sjalotten en de aardappelen. Snipper de sjalot fijn en snijd de aardappelen in schijfjes.
  3. Stoof de sjalotes aan in de helft van de Solo.
  4. Verhit de resterende Solo in een koekenpan met antiaanbaklaag en voeg de pancetta toe.
  5. Bak tot deze bruin begint te worden, voeg de aardappel en de sjalotjes toe en bak tot alles gaar is.
  6. Klop de eieren los met peper en zout en voeg ze in de pan toe samen met de peterselie.
  7. Bak tot de tortilla aan de onderkant gestold is en zet dan onder de grill tot de tortilla helemaal is gestold.
  8. Laat afkoelen en pak in voor de picknick, in zijn geheel of in punten gesneden.

Tip

Deze tortilla is het lekkerst als je hem in stukken snijdt en koud eet.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?