Recept 05 (0 stemmen)

Tortilla met geroosterde sjalotjes en pancetta

Dit is een recept van

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6).
  2. Pel de sjalotten en de aardappelen. Snipper de sjalot fijn en snijd de aardappelen in schijfjes.
  3. Stoof de sjalotes aan in de helft van de Solo.
  4. Verhit de resterende Solo in een koekenpan met antiaanbaklaag en voeg de pancetta toe.
  5. Bak tot deze bruin begint te worden, voeg de aardappel en de sjalotjes toe en bak tot alles gaar is.
  6. Klop de eieren los met peper en zout en voeg ze in de pan toe samen met de peterselie.
  7. Bak tot de tortilla aan de onderkant gestold is en zet dan onder de grill tot de tortilla helemaal is gestold.
  8. Laat afkoelen en pak in voor de picknick, in zijn geheel of in punten gesneden.
Tip

Deze tortilla is het lekkerst als je hem in stukken snijdt en koud eet.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie