Recept 55***** (1 stem)

Torti in een tomaten-looksaus met jonge spinazie en gedroogde ham

Dit is een recept van

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Emondeer de tomaten (ontdoen van de schil) , verwijder de pitten en snij ze in brunoise (blokjes).
  2. Pel een teentje look en snipper het fijn, net zoals de sjalot.
  3. Voeg een flinke scheut olijfolie toe aan een hete pan en een klontje Solo.
  4. Wanneer de Solo mooi begint te schuimen in de olijfolie, voeg er dan de sjalot en look aan toe. Laat dit even zweten en blus dan de hete pan met de tomatenblokjes. Laat dit even koken, kruid met peper en zout en voeg er helemaal op het einde de jonge spinazie aan toe. Haal de pan meteen van het vuur en roer alles goed onder elkaar zodat de spinazie kan smelten in de saus.
  5. Kook de torti beetgaar in gezouten water en en roer hem ook meteen onder de saus nadat je hem hebt afgegoten.
  6. Snipper de gedroogde ham en strooi het over de pasta schotel.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?