Tortellinigratin

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr tortellini met spinazie- ricottavulling
  • 5 tomaten
  • 200 ml slagroom
  • 150 gr parmezaan (blok)
  • solo vloeibaar
  • peper&zout (pezo)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°, electrisch of 175° hete lucht.
  2. Kook de tortellini ongeveer 2 minuten in ruim gezouten water.
  3. Laat uitlekken.
  4. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  5. Rasp de parmezaan.
  6. Roer de slagroom en 2/3 van de kaas goed samen, breng op smaak met pezo.
  7. Vet een grote ovenschaal in met solo vloeibaar en stort hierin de tortellini en de tomaten, meng onder mekaar.
  8. Giet de kaasroom eroverheen en bestrooi het geheel met de rest van de kaas.
  9. Bak ongeveer 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?