Ingrediënten voor 4 personen
- 600 g gesneden champignons
- 1 plantje platte peterselie
- 2 teentjes knoflook
- 100 g geraspte grana padano
- 3 eieren
- 500 g tortellini met rauwe ham
- 3 eetl. olijfolie
- zwarte peper (molen)
- zout
Bereidingswijze
- Voorbereiding
- (10 min.)
- - Plet het knofl ook met de platte kant van een groot mes.
- - Klop de eieren los en meng met de geraspte kaas, zwarte peper en zout.
- - Hak de peterselie grof.
- Bereiding
- (15 min.)
- 1 Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de champignons 2 à 3 min. goudbruin op een hoog vuur. Voeg op het einde het geplette knofl ook en de grofgehakte peterselie toe.
- 2 Kook ondertussen de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en voeg meteen toe aan de champignons. Neem van het vuur en overgiet met het eiermengsel. Meng alles goed onder elkaar.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?