Tortellini met roomsaus

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr tortellini
  • 250 cl room
  • 60 gr boter
  • 100 gr vers gemalen Parmezaan

Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini ongeveer 10 minuten in water met een beetje zout.
  2. Verwarm intussen de helft van de room met de boter in een grote pan en breng het mengsel aan de kook. Laat zachtjes sudderen tot de saus indikt.
  3. Giet de tortellini af en meng ze door de saus.
  4. Voeg de rest van de room toe, roer de helft van de kaas erdoor en kruid met flink wat peper.
  5. Warm alles nog even door, verdeel in de borden en bestrooi met de rest van de kaas.

Tip

In plaats van tortellini kunt u ook cappeletti, tortelloni (grote tortellini) of ravioli gebruiken.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door heidicottensWE op 20 januari 2018 om 15u44

een goed idee

Hoeveel sterren geef jij dit recept?