Recept 45**** (1 stem)

Tortellini met pesto verde, kerstomaatjes en kip

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
45 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de kipkarbonaadjes met een dun laagje pesto en leg ze in een bakblikje. Maak de tomaatjes schoon en leg ze naast de kip in het bakblik. Laat de kip en tomaatjes in de hete oven in ca. 30 min. gaar worden.
  2. Kook ondertussen de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tortellini af. Meng de tortellini met de rest van de pesto. Schep de tomaatjes erdoor. Schep de tortellini op 4 warme borden en leg de kipkarbonaadjes ernaast. Serveer de salade erbij.
  3. * Groene salade: snijd een komkommer in plakjes. Haal de blaadjes sla van een krop sla los. Meng ze met de komkommer. Besprenkel de salade met 2 el Bertolli Olijfolie Classico en ½ el balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat peper en zout.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door sigrid.reynaerts@telenet.be op 25 februari 2016 om 16u23

Gisteren klaargemaakt. Het was superlekker! Heb echt van mijn eten genoten xxxx

Gepost door Solo op 03 maart 2016 om 10u13

Dankjewel Sigrid, dat is heel fijn om te horen!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie