Tortellini met kaas, spinazie en amandel

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pureer intussen de amandelen met de olie, bouillon en citroensap. Voeg de spinazie en de helft van de ricotta toe en pureer tot een groene saus. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng de citroenrasp door de rest van de ricotta. Giet de tortellini af, schep deze door de groene saus en verwarm 1-2 minuten. Schep voor het serveren wat citroenricotta op de pasta.

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 23g koolhydraten 56g vet 54g kcal 820 • Rooster, voor een sterkere smaak, de amandelen voor het pureren in een droge, hete koekenpan. • Besprenkel de pasta voor het serveren met een beetje notenolie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?