Recept 05 (0 stemmen)

Tortellini met kaas, spinazie en amandel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

ITALIAANS

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pureer intussen de amandelen met de olie, bouillon en citroensap. Voeg de spinazie en de helft van de ricotta toe en pureer tot een groene saus. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng de citroenrasp door de rest van de ricotta. Giet de tortellini af, schep deze door de groene saus en verwarm 1-2 minuten. Schep voor het serveren wat citroenricotta op de pasta.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 23g koolhydraten 56g vet 54g kcal 820 • Rooster, voor een sterkere smaak, de amandelen voor het pureren in een droge, hete koekenpan. • Besprenkel de pasta voor het serveren met een beetje notenolie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?