Tortellini met champignons, bosui en spekjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de spekblokjes 5 minuten op een hoog vuur zonder vetstof.
  2. Spek even apart zetten in diepbord. 2 dl water in pan doen en even opkoken, binden met een beetje maïzena, in tas of maatbeker gieten.
  3. Solo smelten fijngesneden bosuien, ook groen, stoven gedurende 2 minuten, fijngesneden champignons ook meestoven, room toevoegen, kippebouillonblokje, gebonden spekvocht en spekjes terug bijvoegen, goed opkoken en afkruiden met peper.
  4. tortellini koken in gezouten water,(kookduur volgens verpakking 3-5 minuten) afgieten en vermengen met de saus.
  5. Smakelijk!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door Daffy123 op 25 juni 2018 om 11u03

Ik maak een soortgelijk recept. Heb dit eens ergens gegeten en dan zo proberen na te maken. Nog lekkerder als je het serveert met een garnering van sla, (mini)tomaat en wat droge (Italiaanse) ham en eventueel parmezaanschilfers.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?