Tortelini met broccoli en gerookt spek

Ingrediënten voor 4 personen

  • solo
    1 klontje solo
  • 500 gr tortelini met ricotta en spinazie(vers)
  • 150 gr gerookt spek
  • 250 gr broccolli
  • 1 soeplepel lookboter kruiden( Merk Topaz )Spar
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Eerst broccoli roosjes 10 minuten afkoken in licht gezouten water.Water aan de kook brengen voor pasta, eventueel met snelkoker of quoker. Zout toevoegen, pasta 4 minuten of volgens verpakking afkoken.afgieten, klontje boter ondermengen.
  2. Tegelijkertijd gerookt spek in snippers knippen en even krokant bakken.
  3. Boter smelten, lookboter kruiden bijvoegen, broccoli bijvoegen, pletten met pureestamper, spek toevoegen, bij kruiden met peper en zout. Alles samen voegen en opdienen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 24 juni 2014 om 21u44

Broccoli smaak en geur valt weg door kruidenboter kruiden.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?