Ingrediënten voor 4 personen
- 500 gr tortelini met ricotta en spinazie(vers)
- 150 gr gerookt spek
- 250 gr broccolli
- 1 soeplepel lookboter kruiden( Merk Topaz )Spar
-
1 klontje solo
- peper en zout
Bereidingswijze
- Eerst broccoli roosjes 10 minuten afkoken in licht gezouten water.Water aan de kook brengen voor pasta, eventueel met snelkoker of quoker. Zout toevoegen, pasta 4 minuten of volgens verpakking afkoken.afgieten, klontje boter ondermengen.
- Tegelijkertijd gerookt spek in snippers knippen en even krokant bakken.
- Boter smelten, lookboter kruiden bijvoegen, broccoli bijvoegen, pletten met pureestamper, spek toevoegen, bij kruiden met peper en zout. Alles samen voegen en opdienen.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door kookaholic op 24 juni 2014 om 23u44
Broccoli smaak en geur valt weg door kruidenboter kruiden.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?