Ingrediënten voor 4 personen
- 200 gr mascarpone
- 3 dl melk
- 1 dl room
- 3 el suiker
- 2 eieren
- 1 kl kaneel
- 12 sneetjes oud wit brood
- 2 el boter
- aardbeien of bosvruchtencoulis
- poedersuiker
Bereidingswijze
- - klop de kaas luchtig met 2 el melk (niet te lang kloppen, anders xord de kaas waterig)
- - klop de room met 1 el suiker stijf en meng onder de kaas
- - laat dit mengsel een uurtje opstijven in de koelkast
- - klop de eieren los met 2 el suiker en de kaneel, roer er de melk door
- - steek 12 rondjes uit het brood en haal de rondjes door het eimengsel
- - bak de wentelteefjes goudbruin in een koekenpan
- - vorm met 2 lepels, ovalen bolletjes van het kaasroommengsel
- - maak laagjes met wentelteefjes en het kaasroommengsel
- - eindig met een wentelteefje
- - giet wat coulis rond het torentje en bestrooi met poedersuiker
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?