Torentje van wentelteefjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - klop de kaas luchtig met 2 el melk (niet te lang kloppen, anders xord de kaas waterig)
  2. - klop de room met 1 el suiker stijf en meng onder de kaas
  3. - laat dit mengsel een uurtje opstijven in de koelkast
  4. - klop de eieren los met 2 el suiker en de kaneel, roer er de melk door
  5. - steek 12 rondjes uit het brood en haal de rondjes door het eimengsel
  6. - bak de wentelteefjes goudbruin in een koekenpan
  7. - vorm met 2 lepels, ovalen bolletjes van het kaasroommengsel
  8. - maak laagjes met wentelteefjes en het kaasroommengsel
  9. - eindig met een wentelteefje
  10. - giet wat coulis rond het torentje en bestrooi met poedersuiker

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?