Torentje van wentelteefjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - klop de kaas luchtig met 2 el melk (niet te lang kloppen, anders xord de kaas waterig)
  2. - klop de room met 1 el suiker stijf en meng onder de kaas
  3. - laat dit mengsel een uurtje opstijven in de koelkast
  4. - klop de eieren los met 2 el suiker en de kaneel, roer er de melk door
  5. - steek 12 rondjes uit het brood en haal de rondjes door het eimengsel
  6. - bak de wentelteefjes goudbruin in een koekenpan
  7. - vorm met 2 lepels, ovalen bolletjes van het kaasroommengsel
  8. - maak laagjes met wentelteefjes en het kaasroommengsel
  9. - eindig met een wentelteefje
  10. - giet wat coulis rond het torentje en bestrooi met poedersuiker

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?