Ingrediënten voor 4 personen
- 1/2 ijsbergsla
- 1/2 komkommer
- 2 tomaten
- 1 toefje bieslook of mini-cresson
- 4 st gerookte forelfilet
- 1 blik of portie krab of garnalen
- 1 olie- azijn-mosterd salademix kruiden-paprika poeder
- 1 eetlep vloeibare honing
Bereidingswijze
- Komkommer en tomaat in blokjes snijden
- mengen met een weinig olie, azijn, salad mix en honing
- ijsbergsla in lange reepjes snijden, wassen
- torentje sla op bord schikken
- komkommer/tomaat mengsel erover scheppen
- forel en-of garnalen mooi op torentje schikken
- afwerken met toefje bieslook of cresson
- een fleugje parika poeder overstrooien
- voor nog versiering kan er geplet ei of stukjes gekookte bloemkool bij
- apparte honingvinaigrette in kommetje op tafel
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?