Recept 05 (0 stemmen)

Toost met knoflookcrème en garnalen

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: voor 16 stuks
  2. 75 gr. boter, 8 grote garnalen (rauw en niet gepeld), 16 dunne sneetjes stokbrood, 200 gr. verse roomkaas, 150 gr. crème fraiche, 2 eetlepels droge vermout, zout, citroenpeper, 1 teen knoflook, 1 bosje bieslook.
  3. Bereiding:
  4. Verwarm circa 50 gr. van de boter en bak de garnalen daarin 3 minuten aan iedere kant. Laat ze afkoelen, pel ze en halveer ze in de lengte. Bak de sneetjes stokbrood in de resterende boter aan beide kanten goudbruin. (voeg zo nodig nog wat extra boter toe) en laat ze afkoelen. Steek er rondjes uit.
  5. Roer de roomkaas, de crème fraiche, de vermout, zout, peper en het gepeste koflook romig. Snijd het bieslook in ringetjes. Schep de crème in een spuitzak met een grof gekarteld spuitmondje en spuit rozetten op de broodrondjes. Leg er een halve garnaal op en garneer met bieslook.

Ingrediëntenvoor 1 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie