Recept 55***** (4 stemmen)

Tonintino (Mijn winnend recept 2008/philadelphia)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper ui en look fijn.
  2. Snij courgette in blokjes.
  3. Kook penne.
  4. Ondertussen verhit je de vetstof en fruit je de ui samen met de look.
  5. Voeg courgetteblokjes, kruiden en bieslook toe.
  6. Bak ff mee tot courgetteblokjes beetgaar zijn (ze mogen niet bruinen).
  7. Voeg tonijn toe.
  8. Roer er de kaas onder en laat roerend smelten.
  9. Voeg er de melk aan toe.
  10. Breng op smaak met pezo.
  11. Schep penne erdoorheen.
  12. Serveer en werk af met wat extra bieslook.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Monique_14 op 03 februari 2012 om 16u05

Hallo Carine, ik denk dat er een klein misvertand is, dit recept is niet van mij hoor en heb het trouwens zelf nog niet gemaakt, maar als je van tonijn houdt zal het zeker wel meevallen voor je, smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie