use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Kort gegrilde tonijnsteaks met snelle kruidensaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Kort gegrilde tonijnsteaks met snelle kruidensaus

Kort gegrilde tonijnsteaks met snelle kruidensaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 tonijnsteaks
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  • 4 el gehakte gemengde kruiden (peterselie, koriander, kervel, bieslook…)
  • 2 el Maïzena Express
  • peper, zout
  • Bertolli Originale extra vergine olijfolie

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Begin met de saus. Kook hiervoor 250 ml water, giet er het keteltje bouillon in, bind met Maïzena Express en roer er de groene kruiden door. Niet meer laten koken.
  2. Bestrooi de tonijnsteaks met peper en zout en bestrijk ze licht met olijfolie. Verhit de grillpan en bak de tonijn 2 minuten aan de ene kant en 2 minuten aan de andere kant. Ze mogen van binnen nog rauw zijn.
  3. Leg de tonijnsteak op de borden en lepel er wat van de saus over.
Gebakken of gekookte krielaardappeltjes en een simpele salade van tomaat met rode ui past hier geweldig bij.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.