Recept 25** (1 stem)

Tonijnspiesjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de ketchup met de sojasaus, olie, azijn en een snuifje peper en zout. Snij de tonijnfilet in 16 gelijke porties, maak er mooie, dikke plakken van.
  2. 2 Doe de tonijn en de marinade in een diepe schaal. Zet afgedekt koel weg en laat op z'n minst 6 uur (indien mogelijk zelfs een nachtje) marineren.
  3. 3 Prik de gemarineerde tonijnmootjes op spiesjes. Rooster ze 3 à 5 minuten aan elke kant, in de grillpan of onder de ovengrill. Serveer op een bedje van rijst, vermengd met fijngesneden lente-ui en verse dille.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie