Ingrediënten voor 4 personen
- 1 blikje tonijn op olie of waterbasis
- 1 sjalot of klein uitje fijn gehakt
- 2 tl kappertjes
- 80 gr augurkjes zoet-zuur fijn gehakt
- 1 scheutje sap van de augurken
- 1 volle el mayonaise
- 1 scheutje zoete ketjap
- peper en zout
Bereidingswijze
- Laat de tonijn goed uitlekken en voeg de fijngehakte ui en augurken toe.
- Doe daarna de kappertjes, zoete ketjap, mayonaise erbij.
- Roer alles goed door elkaar en voeg een scheutje augurkensap en peper en zout toe.
- Hussel nu nog een keer.
- Je kan deze heerlijke tonijnsalade op een broodje eten voor bij de lunch maar met sla is deze ook erg lekker.Bovendien is deze salade geschikt als borrelhap op een sneetje vers stokbrood of toast,.Delicious!
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Love to Cook op 25 februari 2013 om 16u02
Heerlijk op een sneetje brood. Lekker fris door de iets zure toets.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?