Ingrediënten voor 4 personen
- 6 el Japanse sojasaus (kikkoman)
- 2 el sinaasappelsap
- 2 el sesamolie
- 4 rode-tonijnfilets, elk 150 gr
- olijfolie
- 250 gr kastanjechampignons
- 150 gr sojascheuten
- 150 gr doperwten (diepvries)
- solo, bakken en braden
- 2 el sesamzaadjes
- peper&zout uit de molen (pezo)
Bereidingswijze
- Maak een marinade van de sojasaus, het sinaasappelsap en de sesamolie en laat de visfilets hierin 30 minuten marineren.
- Borstel de champignons schoon en snij in plakjes.
- Haal de filets uit de marinade en dep droog.
- Verhit in een pan 4 el olijfolie en bak de filets aan beide kanten aan gedurende 8 minuten, het mag binnenin nog rosé zijn.
- Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
- Stoof in dezelfde pan de champignons, de sojascheuten en de doperwtjes in een eetlepel solo, kruid met pezo.
- Voeg de marinade toe en stoof 4 minuten.
- Dresseer de visfilets en de groenten op 4 warme borden, bestrooi met sesamzaadjes en dien op met gekookte aardappelen.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?